O nama

Poštovani, dobro došli na Internet stranice tvrtke Vinag d.o.o. – dopustite nam da se predstavimo i uvedemo Vas u naš svijet.

SVINAGvoju avanturu započeli smo sada već davne 2007. godine krenuvši s proizvodnjom furnira i rezane građe. Procesom širenja poslovanja naše skladište furnira pretvaramo u pogon za preradu trupaca. Nakon razmatranja ponude i potražnje na tada uzdrmanom drvnom tržištu, modele za daljnji razvoj poslovanja preuzimamo od tada tržišno najstabilnijih europskih zemalja. Ostvarivši suradnju s renomiranim svjetskim brandom “Bauwerk” otvorili smo vrata u svijet proizvodnje podnih obloga na koji stavljamo primarni naglasak. Investiranjem u nove proizvodne kapacitete na 2ha poslovnog prostora stvorili smo čvrstu bazu za kvalitetnu i sigurnu proizvodnju parketa, seljačkih podova te popratnog asortimana iz naše ponude. Naši proizvodi, prije svega lamela, te ploče, prodaju se na tržište Nizozemske, BiH, Srbije, Slovenije i Hrvatske, a višeslojni podovi extra velikih dimenzija završavaju čak i na tržištu SAD-a.

Riječ, dvije o podovima

Sunset PanoramaSeljački podovi preuzeli su primat na tržištu i izrađuju se u svim mogućim veličinama te dolaze u širokom spektru boja. Klasični seljački pod najviše se proizvodi u ,,RUSTIK“ kvaliteti, pokitan i pobrušen, s ili bez završnog premaza. Prema želji kupca možemo ga uljiti ili bajcati u tražene nijanse, te lakirati, nakon čega je spreman za postavljanje što u konačnici smanjuje visinu samih troškova po kupca. Naša usluga bojanja, uljenja i/ili lakiranja znatno je povoljnija nego kada to rade podopolagači na licu mjesta, a samim time znatno se smanjuje vrijeme postavljanja svih elemenata poda.

Elementi za ploče i parketOdaberite nas

Kako bismo bili konkurentniji na tržištu, osim proizvodnje i prodaje samih podova u mogućnosti smo Vam ponuditi uslugu dostave i postavljanja istih – po sistemu ,,ključ u ruke“. Na taj se način, odnosno cjelokupnom uslugom želimo približiti našim kupcima u Hrvatskoj. A sama činjenica da iz vlastitih sirovina proizvodimo kompletan proizvod, daje nam prednost i čini naše podove cjenovno povoljnijim od ostalih.

 

Pogledajte naše proizvode i proizvodnju –  GALERIJA